Fixat Håkan-biljetter till nästa år!

28 november, 2015 by admin

Jag vet inte om ni vet det, men jag är en stor fantast av Håkan Hellström. Hans poetiska svenska texter talar till mig på ett sätt som ingen annan lyckats med, samtidigt som han är en av de absolut skickligaste artisterna som Sverige någonsin producerat. Att han inte kan sjunga är ju rent skitsnack, Håkan är musik och passion personifierad så det handlar inte om hur det låter i detaljerna, det handlar om känslan som musiken förmedlar och det är det många som också börjar upptäcka. Inte minst med tanke på att han lyckades slå arenarekordet på Ullevi i Göteborg, något som tidigare hades av Bruce Springsteen. Givetvis var jag på plats då, och det kan ha varit den bästa spelningen jag varit på.

Då känns det extra bra att veta att jag nu sitter med fyra stycken klara biljetter till en av de konserter som han planerar att genomföra nästa år, också på Ullevi. Med tanke på det biljettryck som var när biljetterna släpptes så lär rekorden som han nu har vara hotat, för det var verkligen inte lätt att säkra biljetterna. De gick verkligen som smör i solsken, till och med snabbare, vilket jag hade på känn. Därför satt jag som en hök under den helgen och uppdaterade sida efter sida och lyckades som sagt säkra fyra biljetter.

Dessa fyra biljetter ska jag, min man och vårt kompispar ha. De har inte haft samma erfarenhet av Håkan Hellström tidigare, de har enbart hört honom på skiva och på Spotify och inte sett honom live. Det är med andra ord något som jag var tvungen att ändra på, för när man väl har sett Håkan live en gång så vet man att det är det bästa, och egentligen enda, sättet att uppleva hans musik på. Den är som gjord för den stora scenen och det är något som också våra vänner kommer att bli medvetna om nästa år!

För er som inte var där förra gången så hittade jag den här videon, bara för att försöka ger er en känsla av vad som ni med biljett kommer uppleva, och ni utan kommer att missa:

Allmänt

Comments

Be the first to write a comment.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *