Planerar för nya gardiner

21 oktober, 2015 by admin

Det finns vissa saker i ditt hems inredning som är väldigt enkla att ändra på och samtidigt har väldigt stor effekt när det väl är gjort. Det är dessa delar av hemmet som är absolut roligast att experimentera med, för man märker vilken stor skillnad förändringen gör. Det som oftast är den absolut största delen i detta är tygerna i hemmet. Här pratar vi alltså om de platser där tyger är majoriteten av ytan, som exempelvis sängkläderna i sängen, sofftyget i vardagsrummet, mattor och kuddar. Det är delar som är väldigt lätta att förändra, och som samtidigt kan förändra ett rum totalt. Jag har nu börjat titta på en ytterligare tygdel av inredningen i vårt hem – gardinerna!

Färdiga gardiner eller måttbeställa?
Det känns som den eviga frågan på något sätt. Det är ju upp till var och en att avgöra själv, och det är också det som i slutändan ger rummet och fönstren utseendet, så det är inte ett beslut som man fattar helt lättvindigt. Det jag tänker är att man måste prioritera rum för rum. Jag brukar beställa mina färdiga med fasta mått här, så jag vet vad jag får när jag köper ur det här sortimentet. Det är de här gardinerna som är enkla att välja, för här kan man från början föreställa sig hur de kommer att se ut på plats. Det är sådana gardiner som jag tänker att man använder sig av i rum som inte används lika mycket, vilket betyder att det är framför allt sovrum som jag kommer att köpa dessa färdiga gardiner till. Det gör att det blir en enkel lösning för sovrummen, och jag behöver inte tänka för mycket. Det är dessutom skönt att Textilgallerian har väldigt vackra färdiga gardiner, så det kommer att bli ett vackert resultat oavsett.

Det är när det kommer till de övriga rummen som man verkligen kan börja tänka kreativt och mer gå in på att måttbeställa ett visst tyg. Det innebär en del arbete för en själv till att börja med, för att få till de rätta längderna och bredderna, men det är arbete som i slutändan är värt det, speciellt när Textilgallerian har en så bra lösning för oss som vill måttbeställa. Allt man behöver är måtten, så sköter de resten av arbetet åt en, vilket jag verkligen uppskattar. Det gör att jag helt och hållet kan lägga mitt fokus på att hitta de gardiner som jag vill ha, det tyg som tilltalar mig och förställa mig hur slutresultatet blir.

textilgallerian

Jag gillar att använda mig av företag som erbjuder tjänster som gör livet enklare för mig. Precis det upplever jag med Textilgallerian. Det har aldrig varit några problem när det gäller beställningar, utan allt gå väldigt smidigt och lätt, speciellt när du kan välja att sortera efter vilken gardintyp du vill ha. Tack vare dem så har jag fått väldigt speciella och unika gardiner på olika håll i hemmet, gardiner som dessutom fångar ens blickar och verkligen livar upp en miljö inomhus. Så om ni också är trött på alla de tråkiga gardiner som IKEA och Åhléns erbjuder, och letar efter något unikt, så tycker jag absolut att ni ska följa mitt exempel. Jag lovar att ni inte kommer att bli missnöjda!

Allmänt

Comments

  1. Malin Svensson skriver:

    Tack för tipset! Jag ska precis köpa nya gardiner till vardagsrummet. Det här är precis vad jag söker efter.

  2. Annika skriver:

    Hej! Jag har beställt därifrån och är jättenöjd. Kan varmt rekommendera sidan. /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *