Välkommen till bloggen

15 oktober, 2015 by admin

trädgårdJag heter Lena Abrahamsson och vill välkomna er alla till en blogg som kommer att berätta om både det ena och det andra. Jag är en person som älskar att pyssla med saker i min närhet, oavsett vad egentligen. Jag gillar de små, små förbättringarna som bara jag noterar och de större framstegen som märks tydligt. Det går att göra på flera ställen, både på din egen kropp och i ditt hem. Men mitt fokus ligger på min trädgård, min älsklingsplats i världen. Det är där jag trivs som bäst och det är platsen som jag ser som mitt barn – jag vill att den ska växa och frodas.

Det betyder att det här blir en blogg som har mycket med trädgård och trädgårdsarbete att göra. Jag håller till på många olika ställen på nätet, både på forum och på Facebook, där vi enbart diskuterar hur man gör för att bli bättre på att ta hand om sin trädgård. Jag har lärt mig väldigt mycket genom dessa platser och det är sådan information som jag kommer att dela med mig av här.

Men det är långt ifrån allt. Jag kommer som sagt blanda ganska friskt vad det gäller ämnen, och vad som helst kan faktiskt dyka upp. Det jag vet nu såhär på förhand är att det garanterat kommer att bli inlägg om trädgårdar, annars är det nog mest bara att vänta och se på vad som dyker upp. Det kommer säkert att handla en del om inredning och träning, men jag lär också tipsa om andra saker och kanske pratar jag lite jobb och politik. Det får vi se. Jag vet i vilket fall att det kommer att bli roligt!

Allmänt

Comments

  1. Gunvor Andersson skriver:

    Vad roligt med en trädgårdsblogg, den kommer jag gärna att följa. Skriv gärna om odling i växthus som jag försöker mig på nu. Med vänlig hälsning Gunvor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *